• banner-1
  • banner-3
  • banner-1
  • OEM / ODM produk silikon Produsen

    OEM / ODM produk silikon Produsen

  • Saka Design kanggo produk rangkep

    Saka Design kanggo produk rangkep

  • Dream ing atimu, bakal kayektenan kene!

    Dream ing atimu, bakal kayektenan kene!

  • reception
  • Show-room

About Jution Silicone

Jution Silicone & Rubber (DongGuan) Co., Ltd punika Produsen Professional spesialisasi ing ngembangaké lan Manufaktur produk silikon, cetha dipigunakaké ing Kitchenware lan Housewares. Sampeyan iki diadegaké ing taun 2005, dumunung ing "pabrik saka World" -DongGuan City. Pabrik jembaré luwih saka 8.000 meter persegi, liwat 150 operator trampil. Iku wis liwati SA8000 2014, ISO9001: 2015, ISO14001 2014; lan kita pikantuk "High lan Teknologi New Enterprise" saka Negara ing 2016.

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

WhatsApp Online Chat !