Babagan awake dhewe

show kamar

Jution Silicone & Rubber (DongGuan) Co., Ltd punika Produsen Professional spesialisasi ing ngembangaké lan Manufaktur produk silikon, cetha dipigunakaké ing Kitchenware lan Housewares. Sampeyan iki diadegaké ing taun 2005, dumunung ing "pabrik saka World" --DongGuan City. Pabrik jembaré luwih saka 8.000 meter persegi, liwat 150 operator trampil. Iku wis liwati SA8000 2014, ISO9001: 2015, ISO14001 2014; lan kita pikantuk " High lan Teknologi New Enterprise " saka Negara ing 2016.

Saiki pabrik wis kapérang saka tim Design engineering kuwat; jamur tliti pelatihan Manufaktur; Post-mbentuk departemen; QC departemen, departemen saka packaging. Kanthi 3 set pusat mesin CNC majeng lan 3 set EDM mesin narik kanggo perkakas; 30 set Post-mbentuk mesin kanggo prodhuksi, liwat 10 Printing & line Spray, uga diduweni bengkel Packing bledug-free gedhe.

Kanthi gedhe kekuatan lan layanan customer unggul, kita tumindak ing pengawasan saka kabeh produk, kualitas wis direksa èfèktif. Kita bisa desain lan produk Pabrik miturut request pelanggan '. produk kita wis didol luwih saka 30 negara lan wilayah, karo Disney, Coca-Cola, Nestle, Marlboro, Line Friends, Daiso, Hello-Kitty, L'OCCITANE lan klien internasional kesuwur liyane.

pabrik wis mesthi wis semangat "kualitas pisanan, customer pisanan, terus dandan" asas. Sincerely nyediakake standar dhuwur lan layanan puas pelanggan. Perusahaan kuwat sing pracaya karo kuwat, kerjasama tulus lan semangat terus dandan, kanggo mesthekake yen pelanggan bisa seneng sumber anteng, jaminan kualitas lan pangiriman punctual.  


WhatsApp Online Chat !