Silicones ngetokne akeh ciri migunani

Silicones ngetokne akeh ciri migunani, kalebu: [1]
Kurang termal doyo
kimia Low kerja
keracunan Low
stabilitas Thermal (ngélingaken sifat liwat sudhut sawetara suhu -100 kanggo 250 ° C).
Kemampuan kanggo ngusir banyu lan mbentuk asu laut watertight.
Ora kelet kanggo akeh bagian, nanging kataman banget uga kanggo wong, contone kaca.
Ora ndhukung wutah microbiological.
Resistance kanggo oksigen, ozon, lan ultraviolet (UV) cahya. Sifat iki wis mimpin kanggo nyebar nggunakake silicones ing industri construction (eg kemul, geni pangayoman, asu laut glazing) lan industri otomotif (gaskets external, Potong external).
Electrical jampel. Amarga silikon bisa dirumuske dadi listrik insulative utawa conductive, iku cocok kanggo sawetara saka sudhut aplikasi electrical.
Permeabilitas gas dhuwur: ing suhu kamar (25 ° C), ing permeabilitas karet silikon kanggo gas kayata oksigen iku kira-kira ping 400 [sunting] sing saka karet anisol, nggawe silikon migunani kanggo aplikasi medical kang tambah aeration wis dikarepake. Kosok baline, rubbers silikon ora bisa digunakake ing ngendi asu laut gas-nyenyet sing perlu.
Silicone bisa dikembangaké menyang sheeting karet, ing ngendi iku wis liyane, kayata kang cecek FDA. Iki ngluwihi Efesus saka sheeting silikon kanggo industri sing tanpa kesehatan, contone, pangan lan wedang lan pharmaceutical.


Post wektu: Jun-20-2018
WhatsApp Online Chat !