• banner-1
  • banner-3
  • banner-1
  • The OEM / ODM produk silicone Produsén

    The OEM / ODM produk silicone Produsén

  • Ti Desain kana produk rangkep

    Ti Desain kana produk rangkep

  • Impian dina haté anjeun, bakal datangna leres didieu!

    Impian dina haté anjeun, bakal datangna leres didieu!

  • resepsi
  • Tembongkeun-kamar

Ngeunaan Jution Silicone

Jution Silicone & karét (DongGuan) Co., Ltd nyaeta hiji Produsén Profesional specializes di berkembang manufaktur produk silicone, sacara éksténsif dipaké dina Kitchenware na Housewares. Eta diadegkeun dina taun 2005, anu perenahna di "nu Kilang kitu ti Dunya" -DongGuan Kota. Pabrik nyertakeun wewengkon leuwih 8.000 méter pasagi, leuwih 150 operator terampil. Ieu kaliwat SA8000 2014, ISO9001: 2015, ISO14001 2014; sarta kami diala teh "High jeung Téhnologi Anyar perusahaan" tina Nagara dina 2016.

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

WhatsApp Online Chat !