Tentang Kami

Tembongkeun kamar

Jution Silicone & karét (DongGuan) Co., Ltd nyaeta hiji Produsén Profesional specializes di berkembang manufaktur produk silicone, sacara éksténsif dipaké dina Kitchenware na Housewares. Eta diadegkeun dina taun 2005, anu perenahna di "nu Kilang kitu ti Dunya" --DongGuan Kota. Pabrik nyertakeun wewengkon leuwih 8.000 méter pasagi, leuwih 150 operator terampil. Ieu kaliwat SA8000 2014, ISO9001: 2015, ISO14001 2014; sarta kami diala teh " High jeung Téhnologi Anyar perusahaan " tina Nagara dina 2016.

Kiwari pabrik ieu diwangun ti hiji tim Desain rékayasa kuat; a kapang precision bengkel manufaktur; Pos ngabentuk departemén; QC departemen, departemén bungkusan. Kalawan 3 sét puseur machining CNC canggih tur 3 sét nyah mesin narik pikeun tooling; 30 sét Post ngabentuk mesin pikeun ngahasilkeun, leuwih 10 Printing & garis semprot, ogé dipiboga hiji bengkel Packing Debu bébas badag.

Kalawan kakuatan hébat sarta layanan palanggan punjul, urang ngalaksanakeun di inspeksi sadaya produk, kualitas geus ditangtayungan éféktif. Urang tiasa ngararancang jeung produk pabrik nurutkeun pamundut konsumén '. produk urang geus dijual ka leuwih ti 30 nagara jeung wewengkon, jeung Disney, Coca-cola, Nestle, Marlboro, Line Friends, Daiso, Halo-Kitty, L'OCCITANE sarta klien sacara internasional renowned lianna.

pabrik geus salawasna geus sumanget "kualitas heula, customer heula, pamutahiran kontinyu" prinsip. Tulus nyadiakeun produk baku tinggi na jasa nyugemakeun ka konsumén. Pausahaan pageuh yakin yén kalawan kuat, kerjasama ikhlas jeung sumanget pamutahiran kontinyu, pikeun mastikeun yén konsumén bisa ngarasakeun suplai ajeg, jaminan kualitas sarta pangiriman pas waktuna.  


WhatsApp Online Chat !