Orok placemat - Cina Jution Silicone & karét

orok placemat

Pondok Description:

Specification Item Name Silicone Baby Feeding Mat Item No. ZSR005 Shape Can do as request Body Color Can do as request Decal Color Can do as request Finish Glossy & Mirror finish Style Fashion Motif Design Customized Shape Design OEM/ODM Test Standard FDA,LFGB etc. by SGS or ITS Packaging 6pcs/box,48pcs/carton Dimensions Length Can do as request Width Can do as request Height Can do as request Capacity Can do as request Material Body Material 100...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    APPLICATION

    Company strength

    OUR ADVANTAGES

    Tags produk

    spésifikasi
    item Ngaran Silicone Baby Dahar Mat
    Item No. ZSR005
    wujud Tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut
    Warna awakna Tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut
    Decal Warna Tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut
    ngabereskeun Herang & Eunteung finish
    gaya mode
    motif Desain ngaropéa
    Desain bentukna OEM / ODM
    test Standar FDA, LFGB jsb ku SGS atanapi ANAK
    bungkusan 6pcs / kotak, 48pcs / karton
    dimensi
    panjang Tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut
    rubak Tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut
    luhur Tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut
    kapasitas Tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut
    material
    Bahan awak 100% Silicone
    Lukisan Bahan (pami peryogi) Tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut
    Kaluaran (pami peryogi) Seiko tinta tipe 1000 atawa tipe lianna, sertipikat RoHS
    asesoris Émbaran
    tutup kaasup teu
    nu lain teu
    Timbangan
    Beurat Net (g) Tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • QQ截图20181122155441

    QQ截图2018112

    QQ截图201811

  • produk patali

    WhatsApp Online Chat !