Bakeware - Cina Jution Silicone & karét

Bakeware

Pondok Description:

Specification Item Name Silicone cake mold Item No. ZSR006 Shape Can do as request Body Color Red(can do as request) Decal Color Can do as request Finish Glossy Style Fashion Motif Design Customized Shape Design OEM/ODM Test Standard FDA,LFGB etc. by SGS or ITS Packaging 6pcs/box,48pcs/carton Dimensions Length 29.5cm Width 17.2cm Height 3.5cm Capacity   Material Body Material 100% Silicone Painting Material (if need) Can do as request Imprint (if...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    APPLICATION

    Company strength

    OUR ADVANTAGES

    Tags produk

    spésifikasi
    item Ngaran kapang Silicone jajan
    Item No. ZSR006
    wujud Tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut
    Warna awakna Beureum (tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut)
    Decal Warna Tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut
    ngabereskeun herang
    gaya mode
    motif Desain ngaropéa
    Desain bentukna OEM / ODM
    test Standar FDA, LFGB jsb ku SGS atanapi ANAK
    bungkusan 6pcs / kotak, 48pcs / karton
    dimensi
    panjang 29.5cm
    rubak 17.2cm
    luhur 3.5cm
    kapasitas  
    material
    Bahan awak 100% Silicone
    Lukisan Bahan (pami peryogi) Tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut
    Kaluaran (pami peryogi) Seiko tinta tipe 1000 atawa tipe lianna, sertipikat RoHS
    asesoris Émbaran
    tutup kaasup teu
    nu lain teu
    Timbangan
    Beurat Net (g) 121.3G

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • QQ截图20181122155441

    QQ截图2018112

    QQ截图201811

  • produk patali

    WhatsApp Online Chat !