Nyapek Teether - Cina Jution Silicone & karét

nyapek Teether

Pondok Description:

Specification Item Name Silicone chew teether/teething Item No. ZSR001 Shape Can do as request Body Color Clear+Blue Decal Color Can do as request Finish Glossy Style Fashion Motif Design Customized Shape Design OEM/ODM Test Standard FDA,LFGB etc. by SGS or ITS Packaging 6pcs/box,48pcs/carton Dimensions Length 7.7cm Width 8cm Height 10.2 mm Capacity N/A Material Body Material 100% Silicone Painting Material (if need) Can do as request Imprint (if...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    APPLICATION

    Company strength

    OUR ADVANTAGES

    Tags produk

    spésifikasi
    item Ngaran Silicone nyapek teether / teething
    Item No. ZSR001
    wujud Tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut
    Warna awakna Jelas + Blue
    Decal Warna Tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut
    ngabereskeun herang
    gaya mode
    motif Desain ngaropéa
    Desain bentukna OEM / ODM
    test Standar FDA, LFGB jsb ku SGS atanapi ANAK
    bungkusan 6pcs / kotak, 48pcs / karton
    dimensi
    panjang 7.7cm
    rubak 8cm
    luhur 10,2 mm
    kapasitas N / A
    material
    Bahan awak 100% Silicone
    Lukisan Bahan (pami peryogi) Tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut
    Kaluaran (pami peryogi) Seiko tinta tipe 1000 atawa tipe lianna, sertipikat RoHS
    asesoris Émbaran
    tutup kaasup teu
    nu lain teu
    Timbangan
    Beurat Net (g) 37,8

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • QQ截图20181122155441

    QQ截图2018112

    QQ截图201811

  • produk patali

    WhatsApp Online Chat !