Taros Kami

Jution Silicone & karét (DongGuan) Co., Ltd.

alamat

Blok # 4 Zhengkeng Industrial Area,

Dongkeng Bandar, Dongguan Kota,

Propinsi Guangdong, Cina

Surélék

sales7@dgzsr.com

sales15@dgzsr.com

telepon

Tel: 86-769-81013115-8387

Tel: 86-769-81013115-8384

Fax: 86-769-81013116

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !