Silicones némbongkeun loba ciri mangpaat

Silicones némbongkeun loba ciri mangpaat, di antarana: [1]
Low konduktivitas termal
kimiawi Low réaktivitas
karacunan Low
stabilitas effect (constancy sipat leuwih rupa hawa rupa -100 ka 250 ° C).
Kamampuh ngusir cai jeung ngawangun anjing laut watertight.
Teu lengket loba substrat, tapi tataman kacida alusna pikeun batur, misalna kaca.
Teu ngarojong tumuwuhna microbiological.
Lalawanan ka oksigén, ozon, sarta ultraviolet (UV) lampu. Sipat ieu ngarah ka pamakéan nyebar tina silicones dina industri konstruksi (misalna coatings, panyalindungan seuneu, anjing laut glazing) jeung industri otomotif (gaskets éksternal, motong éksternal).
Sipat insulasi listrik. Kusabab silicone bisa ngarumuskeun janten listrik insulative atanapi conductive, éta cocog pikeun rupa-rupa aplikasi listrik.
Perméabilitas gas tinggi: na STP (25 ° C), jeung perméabilitas karét silicone keur gas kayaning oksigén nyaéta kira 400 kali [rujukan?] Anu tina karét butil, sahingga silicone mangpaat pikeun aplikasi médis nu ngaronjat aeration ieu dipikahoyong. Sabalikna, rubbers silicone teu bisa dipake tempat anjing laut gas-kedap nu perlu.
Silicone bisa dimekarkeun jadi sheeting karét, dimana eta boga sipat séjénna, kayaning keur patuh FDA. Ieu manjangan kagunaan tina sheeting silicone kana industri nu pamenta kasehatan, contona, dahareun jeung inuman sarta farmasi.


Pos waktos: Jun-20-2018
WhatsApp Online Chat !