• banner-1
 • banner-3
 • OEM / ODM produkte silikoni Prodhuesi

  OEM / ODM produkte silikoni Prodhuesi

 • Nga projektimi të produkteve të paketuara

  Nga projektimi të produkteve të paketuara

 • Ëndërr në zemrën tënde, do të vijnë e vërtetë këtu!

  Ëndërr në zemrën tënde, do të vijnë e vërtetë këtu!

 • pritje
 • Show-dhomë

Rreth Jution Silicone

Jution Silicone & Rubber (Donguan) co.ltd,is a high end consumer silicone products manufacturer.As a silicone baby products manufacturer.We support our partner brand to be the baby and parents liked products in baby industry more than 10 years. We work with products development company,baby products brand offer the safety silicone baby products to the baby products distributor,retails,gifts & chain store. We help the silicone baby product company and brand develop the silicone baby products ,include the silicone baby feeding products and toy products,from idea to life. We are a China silicone kids and babies products supplies.We offer the one-stop manufacturing mass production for safe silicone baby products molding service from mold to package products.

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

WhatsApp Online Chat !