Orok placemat - Cina Jution Silicone & karét

orok placemat

Pondok Description:

100% FDA grade Silicone BPA, BPS, PVC, phthalate, cadmium, and lead Free cute design suction to table More than 10 years, We work with the baby products brand/distributor/wholesale/retails offer the baby feeding/accessories/teething toy/teethers/silicone teething necklace/medical/nursery/bath/travel/tableware/bowls/plates/placemat/dining sets/spoons /feeders/cups/pacifiers/pacifiers clips/bibs/bottles/trays/suction bowls to the whole world baby with the safety/Non-toxic/green silicone baby ca...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    APPLICATION

    Company strength

    OUR ADVANTAGES

    Tags produk

    100% FDA grade Silicone
    BPA, BPS, PVC, phthalate, cadmium, and lead Free
    cute design
    suction to table
    More than 10 years, We work with the baby products brand/distributor/wholesale/retails
    offer the baby feeding/accessories/teething toy/teethers/silicone teething necklace/medical/nursery/bath/travel/tableware/bowls/plates/placemat/dining sets/spoons /feeders/cups/pacifiers/pacifiers clips/bibs/bottles/trays/suction bowls to the whole world baby with the safety/Non-toxic/green silicone baby care/feeding/toys products.

    spésifikasi
    item Ngaran Silicone Baby Dahar Mat
    Item No. ZSR005
    wujud Tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut
    Warna awakna Tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut
    Decal Warna Tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut
    ngabereskeun Herang & Eunteung finish
    gaya mode
    motif Desain ngaropéa
    Desain bentukna OEM / ODM
    test Standar FDA, LFGB jsb ku SGS atanapi ANAK
    bungkusan 6pcs / kotak, 48pcs / karton
    dimensi
    panjang Tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut
    rubak Tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut
    luhur Tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut
    kapasitas Tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut
    material
    Bahan awak 100% Silicone
    Lukisan Bahan (pami peryogi) Tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut
    Kaluaran (pami peryogi) Seiko tinta tipe 1000 atawa tipe lianna, sertipikat RoHS
    asesoris Émbaran
    tutup kaasup teu
    nu lain teu
    Timbangan
    Beurat Net (g) Tiasa ngalakukeun sakumaha pamundut

    We support our partner to be the the baby and parents liked fun and functional products in baby industry. 
    Message us if you need our support

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • QQ截图20181122155441

    QQ截图2018112

    QQ截图201811

  • produk patali

    WhatsApp Online Chat !